דו"ח ביניים זה הוא חלק מתהליך עיצוב המדיניות הלאומית של ישראל לביטחון מזון ב־2050. הדו"ח מתמקד בתזונה המומלצת לשנת 2050 בישראל והשלכותיה, תוך הגדרת הרכב, המבנה והתכולה של הצלחת הים־תיכונית המתאימה לתרבות, לטעמים ולאורח החיים הישראלי ולתנאי האקלים והחקל
בועז גולני, רבקה כרמי, ציפי בוכניק, אלה ברזני, אושרת כץ-שחם, גולן תמיר
אופירה אילון, אפרת אלימלך, יניב ריינגוורץ
מירב אהרון גוטמן, רון קנת, ירון יבלברג, גולן תמיר, גיל רביבו
אורית חזן, ציפי בוכניק, ענת אבן-זהב
אייל שמעוני, ראובן כץ, רפי נוה, מעין הגר, תמר דיין, סימה ציפרפל
מירב אהרון גוטמן, ירון יבלברג, גיל רביבו, גלית ולנר, יעל אילת ון אסן, מורן קורן, רון קנת, עידו רום, נילי שחורי, מעיין שירי, גולן תמיר