דו”ח ביניים זה הוא חלק מתהליך עיצוב המדיניות הלאומית של ישראל לביטחון מזון ב-2050. הדו”ח מתמקד בהצעת תרחישי יחוס המשפיעים על ביטחון מזון בישראל וגזירת יעדים ומטרות לפעולה, תוך התמקדות בשלשה ממדים מרכזיים: אקלים, דמוגרפיה, ודפוסי תזונה
לירון אמדור, אורנה רביב, אייל שמעוני, אופירה אילון
אלכס בלכמן, אביגדור זוננשיין, סיגל קורל-קורדובה, ענת ניסל-מילר, יורם רייך
בועז גולני, רבקה כרמי, ציפי בוכניק, אלה ברזני, אושרת כץ-שחם, גולן תמיר
אופירה אילון, אפרת אלימלך, יניב ריינגוורץ