אייל שמעוני

אייל שמעוני
עמית מחקר בכיר וראש תחום מזון ומים
eyal@sni.technion.ac.il

מנהל בכיר מו"פ, מומחה לטכנולוגיה וטכנולוגיה מזון, עם ניסיון עשיר בהובלה טכנית ותכנית בפיתוח טכנולוגיה, חדשנות ובניית קשרים. חבר דירקטוריון, שותף הון סיכון, יועץ, מנטור של סטארטאפים.
פיתוח וביצוע אסטרטגיות מנצחות במו"פ וחדשנות. זכה בפרס "מנהל הטכנולוגיה האירופי של השנה" של EIRMA בשנת 2017.
הקים, חבר BOD ו-ועדת השקעות של "The Kitchen FoodTech hub" - חממת טכנולוגיה מזון.
הוביל את הקמת רשת מאיצי המזון EIT (FAN). מייסד ויו"ר של קונסורציום IoT מזון ישראלי - Big Data לאפשר קישוריות לאורך שרשרת הערך ולחולל שינוי פרדיגמטי שבו מיוצר מזון.

אסם הירקות של ישראל

אסם הירקות של ישראל

27 ינואר, 2024
פרופ' אייל שמעוני מסביר מדוע יש לפתח חקלאות מתקדמת ובת-קיימא בנגב המערבי, שתהווה "אסם ירקות" עבור ישראל ותתרום לביטחון המזון הלאומי.
חברות ההי-טק בישראל מסייעות בהתמודדות עם משברי המזון והחקלאות

חברות ההי-טק בישראל מסייעות בהתמודדות עם משברי המזון והחקלאות

26 ינואר, 2024
פרופ' שלמה מיטל שוחח עם עמיתו אייל שמעוני, מומחה פודטק ותיק, חדשן, מנטור, יזם ולשעבר מנהל בכיר בשטראוס. וביקש ממנו למנות כמה סטארט-אפים חדשניים עתירי טכנולוגיה בתחום הפודטק והאגרוטק.
גודל טקסט:
שינוי צבעי האתר:
מקשי קיצור
S - עבור לתוכן העמוד
1 - עמוד הבית
4 - חיפוש
הצהרת נגישות