קבוצת עבודה בנושא טיפול במים בתעשיית Food & Beverage
מכון היצוא ותוכנית NewTech Israel בשיתוף מוסד שמואל נאמן מקימים קבוצות עבודה לחברות הישראליות המתמחות בטיפול במים בסקטורים שונים בתעשייה.
המפגש השני בסוגו יתמקד בטיפול במים בתחום ה Food & Beverage. במהלך המפגש תועבר סקירה ע”י שירי פרוינד קורן וד”ר גלעד פורטונה ממוסד שמואל נאמן בנושא “אתגרים גלובליים לתעשיית המים בתחום המזון ומשקאות” לאחר מכן יוצג case study בתחום ויתקיים סיעור מוחות משותף במטרה לקדם את החברות הפועלות בתחום.
להזמנה לאירוע לחץ כאן.