דו"ח ביניים זה הוא חלק מתהליך עיצוב המדיניות הלאומית של ישראל לביטחון מזון ב־2050. הדו"ח מתמקד בתזונה המומלצת לשנת 2050 בישראל והשלכותיה, תוך הגדרת הרכב, המבנה והתכולה של הצלחת הים־תיכונית המתאימה לתרבות, לטעמים ולאורח החיים הישראלי ולתנאי האקלים והחקל
דפנה גץ, ציפי בוכניק, איליה זטקובצקי
דפנה גץ, ציפי בוכניק, איליה זטקובצקי
אופירה אילון, נעמה שפירא, אורן פרז, אורי שרון, מיכל נחמני, דניאל שטאובר, אורי האובנשטוק
אורלי נתן, ציפי בוכניק, ורד גלעד, דפנה גץ, שרון רשי-אלקלס, מיכל סלע, שלומית ליר, ענת פנטי
אלי איזנברג, ארנון בנטור, אביגדור זוננשיין, תמר דיין, אינה זרצר
ארנון בנטור, ראובן גל