הדו”ח נוגע בניתוח של שלושת האתגרים המרכזיים בעיצוב בטחון המזון בישראל ובתלות ההדדית ביניהם – התלות של שיטות העיבוד בניהול המשאבים, ובפרט בזמינות והאיכות של קרקע ומים בשנת 2050; ההשפעה של זמינות הקרקע והמים והתלות בשינוי האקלים על היקף המזון ואיכותו, ובפרט על היכולת לייצר מספוא וחלבון מהחי; ולבסוף, השינוי בתזונה ובביקוש לסוגי מזון שונים על היקף הייצור המקומי, ניהול המשאבים ושיטות העיבוד, והיכולת לבסס בטחון מזון בישראל.
נעמה שפירא, אורלי נתן, דנה גבאי, אופירה אילון
איילה קיסר-שוגרמן, רון קנת, אמיר רם, לנה קנת, סימה ציפרפל, איילת רווה, ראובן גל
אופירה אילון, מרים לב-און, פרי לב-און, טל גולדרט, נעמה שפירא, חברת אקוטריידרס