דו"ח ביניים זה הוא חלק מתהליך עיצוב המדיניות הלאומית של ישראל לביטחון מזון ב־2050. הדו"ח מתמקד בתזונה המומלצת לשנת 2050 בישראל והשלכותיה, תוך הגדרת הרכב, המבנה והתכולה של הצלחת הים־תיכונית המתאימה לתרבות, לטעמים ולאורח החיים הישראלי ולתנאי האקלים והחקל
איילה קיסר-שוגרמן, רון קנת, אמיר רם, לנה קנת, סימה ציפרפל, איילת רווה, ראובן גל
אופירה אילון, מרים לב-און, פרי לב-און, טל גולדרט, נעמה שפירא, חברת אקוטריידרס
איילה קיסר-שוגרמן, שי בן-יוסף, ראובן גל, רון קנת, איילת רווה