דו"ח ביניים זה הוא חלק מתהליך עיצוב המדיניות הלאומית של ישראל לביטחון מזון ב־2050. הדו"ח מתמקד בתזונה המומלצת לשנת 2050 בישראל והשלכותיה, תוך הגדרת הרכב, המבנה והתכולה של הצלחת הים־תיכונית המתאימה לתרבות, לטעמים ולאורח החיים הישראלי ולתנאי האקלים והחקל
נעמה שפירא, אורלי נתן, דנה גבאי, אופירה אילון
אביגדור זוננשיין, ארנון בנטור, תמר דיין, ציפי בוכניק, קובי ריינר, ראובן כץ
שלי גוטפריד, אמיר סבהט, אלאונורה פולי, איילת רווה, איליה זטקובצקי, נביהו יירגה