דו"ח ביניים זה הוא חלק מתהליך עיצוב המדיניות הלאומית של ישראל לביטחון מזון ב־2050. הדו"ח מתמקד בתזונה המומלצת לשנת 2050 בישראל והשלכותיה, תוך הגדרת הרכב, המבנה והתכולה של הצלחת הים־תיכונית המתאימה לתרבות, לטעמים ולאורח החיים הישראלי ולתנאי האקלים והחקל
דינה זילבר, עלי זלצברגר, יעל כהן-רימר, ראובן כץ, ברק מדינה, מרדכי קרמניצר, מיכאל בירנהק, רינת קליין
אופירה אילון, מרים לב-און, פרי לב-און, נעמה שפירא, אורנה רביב
רון קנת, ראובן גל, איתן אדרס, חגית גליקמן, נוהאד עלי, חזקי פרקש
יהודית ג'ודי דורי, שחף רוקר יואל
אופירה אילון, דבי קאופמן, נעמה שפירא, ברוך ובר