פרופ' אביגדור זוננשיין

פרופ' אביגדור זוננשיין

תם עידן תחושות הבטן בניהול

תם עידן תחושות הבטן בניהול

מהפכת ניהול הנתונים היא הזדמנות פז לתעשייה המסורתית בישראל לשפר את הפריון באמצעות אימוץ טכנולוגיות ושיטות חדשניות לניהול ומיצוי נתונים
Eradicate the shoddy culture from the food industry

לעקור מן השורש את תרבות החפיף בתעשיית המזון

ריבוי הדיווחים באחרונה על חיידקי סלמונלה וליסטרה במוצרי מזדון מעורר דאגה ביחס להליכי הפיקוח והבקרה של תעשיית המזון בישראל. מנתוני משרד הבריאות עולה, כי מספר ההחזרות (רי-קול) של מזון ומוצרים לא תקינים עלה חדות בחמש השנים האחרונות. אם בוחנים את הסוגיה לעומק, הגורם העיקרי לאירועי הריקול הוא ההתפשטות והתבססות של תרבות ה"חפיף" ,ה"בערך" ו"יהיה בסדר"- בשל היעדר מדיניות של בקרת איכות, ואולי גם בשל ירידה באיכות הניהול. פיתוח ויישום תרבות של איכות במפעלים מחייבים מנהיגות לאיכות על ידי ההנהלה הבכירה לאורך זמן כצורך פנימי, גם כשאין רגולציה חיצונית-שלמעשה לא קיימת.
גודל טקסט:
שינוי צבעי האתר:
מקשי קיצור
S - עבור לתוכן העמוד
1 - עמוד הבית
4 - חיפוש
הצהרת נגישות